Sambons sista dag hemma

Idag är det min sambos sista dag hemma för den här perioden, så imorgon bitti åker han ut på de stora blå i en månad igen och jag blir gräsänka! Är så sjukt förskyld med, finns alltid nått som gör de värre! Men haft en bra dag ändå, började dagen på bibloteket och gjorde lite nödvändigt ont (två veckor kvar till tenta) sedan hämta Mattias nig så åkte vi och lämnade in bilen på tvätt och passa på å bowla under tiden, sedan åkte vi te vår favorit restaurang/pizzeria Milano och käkade kött och nu är de Frölunda match! (sista bilden är på min söta lillasyster i sin favorit tröja)



 



Bästa idag


Svärmor och svärfar på besök!

Min sambos föräldrar är här över helgen! Mest är de här för att hämta hem deras hund som vi kidnappat de senaste veckorna! Kommer bli tomt när hon åker! Blivit så sugen på en egen liten! Igår var vi på stekhuset och käkade middag, väldigt god mat! Idag har vi vart och åkt skridskor och sedan fikat nere i stan! Och jag Köpte en väldigt fin skinportmonä!


Sjukan

Blev sjukan igår igen, mycket fest denna veckan men de är man värd efter två hemtentor (varav den ena var en Omtenta vilken jag klarade) !! Yeah! Så idag har jag och mannen kurerat oss jag känner mig lite sjuk! Bilderna visar lite utav de som hjälp oss idag att bota bakfylla, hunger och förskyldning!


Utgång

Legendarisk kväll.
Först på sjukan sedan Harrys!
Kommer sova sjukt gott!
Ska dock upp om fem timmar för föreläsning i civilrätt! Yeah! Länge leve studentlivet!


tydligen är det helt okej..

att skriva uppenbara osanna saker på bloggen så... nu bestämmer jag att jag är Kalmars mest lästa, bästa och mest intressanta blogg. yeah! välkomna hit.

det blir sällan roligare än såhär.

hemtenta = isolerng hörs på fredag!

.

Skaffat blogg.se app te telefonen så nu blir de enklare och uppdatera! Stay tuned!


Några lama försök till nått uttjatat


7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.



blir lycklig i hela hjärteroten när jag tänker på hur fint det är att se winnerbäck live. det är kärlek och lycka varrenda minut.

RSS 2.0