tåget mot Göteborg.

sitter och fryser på tåget mot Göteborg, gav mig själv ledigt ifrån föreläsningar och sådär idag och tåg tåget klockan fem imorse mot Sveriges vackraste stad. Skall hjälpa killen och packa ner det sista i lägenheten och imorgon bitti åker vi tillbax mot Kalmar och så blir vi Kalmarbon på riktigt, känns ganska bra faktiskt.


fina vänner bjuder på middag när man går förbi deras hus.

idag var jag ute och vandrade i området, skulle egentligen bara posta ett brev till försäkringsbolaget. ringde min fina vän Malin som bor ungefär där bara för att säga att jag var utanför hennes hus och hon bjöd in mig på görgo thai-inspererad middag. jag är en lyckans ost och bättre kan man inte ha det.


hemma över helgen.



i fredags fick jag åka med en annan tjej som också skulle till västkusten, ca 5.5 timma i bil senare rullade vi in i Göteborg och det kändes så magiskt. Fick miljarder pussar av min karl som mötte upp mig på gatan och smal hade han blivit. Sedan åt vi på min absoluta favorit-thai på hörnet och jag blev aldelles gråtmild när jag tänkte på att det var min sista fredagskväll i lägenheten. att somna tätt omslingrade under ett och samma täcke kan man aldrig få för mycket utav.

på lördagen åkte vi till allum och fyllde på lite i killens garderob, sedan väntade svärmors goda mat och princesstårta till efterätt för att fira Patriks födelsedag. När vi kom hem, sent, bestämde vi oss för att göra det bästa utav kvällen och natten och drog ut i natten.

på söndagen tog jag tåget hem och grät nästan när göteborg rullade bort utanför fönstret, men visste att jag var på väg till kalmar som är jäkligt mysigt det med så det kändes ändå lite bra och på lördag flyttar min stora kärlek hit ner med så det är plus plus plus plus plus i kanten! det var den aldelles fantastiska helgen det.


boost.


känner mig lite bitter, att kika på denna videon med pink hjälpte lite. och citronte.

"precis fyllda 20s paradise"

De senaste dagarna har varit ganska ångestfyllda, vi har haft vår första uppgift i skolan och redovisning. När vi igår var helt klara bestämde vi att fira lite genom att gå på VOLYM som hålls varje onsdag nu framåt på Harrys här i Kalmar.

Det var precis ingen skillnad från Harrys hemma, bortsett från en och annan i overall (då kom man in gratis) men det var småbrudar som satt och sura vid borden, hinkar med öl och cider, fuldans (och vissa som dansar översexigt..hm) och halvdrygt folk.

Men vi hade ganska kul ändå, men klockan tolv fick jag ont i magen som nästan alltid när jag dricker (även om jag drack två glas vin igår hemma hos Jenny), och jag fått en käftsmäll av en pojkvask på dansgolvet bestämde vi oss för att ta en kinakorv på larmtorget och sedan körde Jenny hem oss, det var himla snällt. Idag väntar plugg, skall läsa kurslitteratur och så skall jag cykla till affärn och handla mer hounung.



hemma hos jenny spelade vi mitt och syrrans favoritspel - sjuan
och jag vann så det var roligt. sedan förlorade jag i skitgubbe. men det var okej.


middagssällskap.

för ett par kvällar sedan så bestämde jag att Malin och Stina skulle komma hit och äta min specialitet, flygande jacob, med mig. vi dukade upp i vardagsrummet med en flyttlåda till bord och kuddar under rumpen och hade en urmysig kväll. att det maten blev lite bränd och rinnig var det ingen som brydde sig om. sedan ringde malins pappa och då cyklade hon hem, medans jag och stina satt kvar och  såg på idol på datorn.




får mig att tänka på ett av mina favoritcitat.
jag äter hellre gröt tillsammans än oxfile ensam


Nollning.

Spåren efter nollningen sitter fortfarande i, har åkt på världens dunderförskyldning som vägrar att släppa, det spelar ingen roll hur mycket coculiana jag hinkar, halstabletter jag knaprar eller hur mycket jag en vilar. Hostan sitter i och näsan vägrar sluta rinna. Inatt vaknade jag utav att jag höll på och kvävas pga för mycket slem i halsen.

Men nollningen var helt klart värt det, och lite plåster på såren är det endock att nästan alla som var med är mer eller mindre sjuka nu. Det betyder att alla gick 'all in'. Saknade dock alla förnedrande utmaningar som man hört så mycket om, istället hade vi fruktansvärt trevligt med pubrunder (dock ett väldigt sparsamt utbud), filmkvällar, CAPS (ska förklara det en annan gång), kårkvällar, vattenkrig och mys på storken. OCH dessutom lärde man känna både de som skall gå i samma klass och i andra klasser. Höjdpunkterna, tycker jag iallafall, var trubadurkvällen på lindö, gardenpartyts dans i regnet och två för en-shot-kalas, faddrarnas hamra, dela ut, smiska och dansa-dans, sjösjukan (om man inte får en aldelles för stark panpizza) och att jag träffade så himla mycket fint fint folk så man nästan glömmer av att man saknar kompisar och familj där hemma. (självklart gör jag det)

/Carolina


RSS 2.0