Hatet på nätet. Och sen?

lyssnade lite på detta på tåget häromdagen, lyssnade dock inte på hela för internet laggade men han höra att högerextreminister skapar fakealias på exempelvis flashback för att ge en bild av en tyst arg rasistisk propaganda... och blev så sjukt irreterad. inte för att det inte stämmer för det kan jag ju med en enkel surfning på flashback konstatera att det gör, men varför är det så? kan någon komma med en bra förklaring? en tanke, vad som helst för detta är bortom mitt förnuft.

trevliga inlägg som man kan läsa på flashback (angående att sju män har anhållits som misstänkta för en brutal gruppvåldtäkt i Södertälje i söndags morse)
(bara ett axplock)

 - Ytterligare en kvinna som offrats för invandringen? I vilketfall kan man tyvärr inte förvänta sig några hårdare domar, det är tyvärr inte praxis i Sverige.

- Eftersom 100% av gruppvåldtäkterna har haft invandrare eller barn till invandrare som gärningsmän så kan vi nog lugnt konstatera att det är så i det här fallet också.

- Gissning är att några grabbar helt utom sig av sorg pga brist på fritidsgård var ute och busade med hjälp av "överasskingssex".
Alternativt att hon var felklädd, dvs inte hade burka, så i princip är hon skyldig och borde stenas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0